Dis

New Article

Packar flyttare åt dig?

 

Vad du kan förvänta dig av fullserviceflyttare


Vill du inte göra något arbete inför ditt nästa drag? Du har tur. Professionella fullservice flyttare kan hantera alla uppgifter som är förknippade med din flytt så att du kan luta dig tillbaka, slappna av och se din att-göra-lista krympa ner utan att behöva lyfta ett finger. Det är ett utmärkt alternativ för människor som helst inte vill ta på sig det enorma jobbet att flytta eller för de som, av någon anledning, inte kan hantera uppgifterna att flytta på egen hand. Och även om det verkligen inte är det billigaste alternativet, är den fantastiska bekvämligheten som tillhandahålls av fullservice flyttare i stort sett alltid värt det. Nedan kommer vi att gå igenom vad du kan förvänta dig av fullservice flyttare, inklusive vilka slags saker de kommer att göra för dig och hur mycket du sannolikt kommer att spendera.



Vad exakt gör fullserviceflyttare?

Enkelt uttryckt kommer fullservice flyttare att göra allt som är kopplat till din flytt. Detta inkluderar:

Levererar allt förpackningsmaterial och tillbehör. 

Du behöver inte göra oändliga resor till butiken för lådor, packtejp, papper och bubbelplast. Fullservice Flyttare kommer att tillhandahålla allt som din flytt kräver, inklusive fraktförnödenheter som möbelfiltar och extra stoppning.

Packar ihop dina tillhörigheter.

 Packning är en av de svåraste och mest tidskrävande delarna av att flytta, men det behöver det inte vara. Fullservice Flyttare är flyttare som packar åt dig med utbildade packare som kan packa ihop dina tillhörigheter säkert på en bråkdel av den tid det kan ta dig att göra det själv . De kommer också att kunna packa upp ömtåliga och värdefulla föremål på ett sakkunnigt och säkert sätt, som glas och konstverk.

Demontering av möbler. 

Fullserviceflyttare ser till att alla dina stora, otympliga och/eller tunga möbler kommer till din slutdestination intakta. En del av detta inkluderar delvis eller fullständig demontering av möbler efter behov (och återmontering när det är dags). 

Lastbilslastning och lossning. 

Lämna de tunga lyften till proffsen. Efter att ha packat ihop ditt hem kommer fullserviceflyttare att lasta allt säkert på lastbilen, inklusive alla apparater som du tar med dig. När du kommer till ditt nya hem, kommer de att lasta av lastbilen också.

Transportera dina tillhörigheter. 

Oavsett om du flyttar tvärs över gatan eller över landet, kommer fullserviceflyttare att köra dit dina ägodelar åt dig. Du kommer att få ett leveransfönster för när dina saker kommer fram så att allt du behöver fokusera på är att ta dig dit för att ta emot försändelsen.

Uppackning. 

Fullserviceflyttare packar inte bara ihop ditt hem – de kan packa upp åt dig också. Medan du fokuserar på andra uppgifter som är förknippade med att bosätta sig, kommer dina flyttare att se till att allt går dit det ska. Du ger vägledningen, och de kommer att hantera uppgiften själv.

Avfallshantering av förpackningsmaterial. 

En flytt kan lämna dig med dussintals (eller hundratals!) kartonger som måste återvinnas, såväl som andra material som måste kasseras på rätt sätt – från plastfolie till förpackning av jordnötter . Dina fullserviceflyttare kan se till att allt kasseras på rätt sätt och kommer helt att ta hand om röran som du har kvar efter att alla dina tillhörigheter har packats upp.

I grund och botten, om det är en del av en flytt, kan dina fullserviceflyttare ta hand om det åt dig. Du kommer att arbeta med de professionella flyttarna som du anlitar för att ta reda på en exakt plan samt vilka uppgifter du vill att de ska hantera.

Hur mycket kommer allt detta att kosta?

Som du kan förvänta dig kommer det att kosta mer att anlita ett företag för att utföra alla ovanstående uppgifter än att anlita ett företag för att utföra bara en eller två av dem. Vår flyttkostnadskalkylator kan hjälpa dig att räkna ut hur mycket du kan spendera på en fullserviceflytt baserat på hur mycket du äger och hur långt du ska flytta. I slutändan, ju mer hjälp du vill ha eller behöver, desto mer kommer du att betala, med fullservice-flyttfirmor som vanligtvis kostar cirka $25-$50 i timmen per flytt. Ditt slutliga pris beror på:

  • Hur många flyttbilar behöver du

  • Hur mycket prylar du har

  • Hur långt måste flyttarna resa

  • Oavsett om du behöver förpackningsmaterial eller inte (vissa fullserviceflyttare inklusive förpackningsmaterial, andra har extra avgifter för dem)

  • Vilka uppgifter flyttarna gör för dig

  • Den tid på året du flyttar (priserna är ofta högre för de mest populära dagarna, tiderna och årstiderna att flytta, såväl som på helgdagar)

Som du skulle göra varje gång du anlitar flytttjänster, se till att få uppskattningar från minst tre olika fullservice-flyttfirmor så att du kan jämföra priser och fatta ett så välgrundat beslut som möjligt. Du kan sänka kostnaderna genom att ta på dig en del av uppgifterna själv – till exempel att låta transportörerna packa, lasta, transportera och lossa åt dig men ta hand om all uppackning och materialhantering på egen hand.

Hur lång tid tar en fullserviceflytt?

Att packa och flytta själv kan ta dagar, till och med veckor, att genomföra. Med fullserviceflyttare har du ett fast schema och en bättre uppfattning om hur lång tid från början till slut. Denna tidtabell kommer att innehålla:

Uppskattning och planeringstid. 

För att ge dig en så exakt uppskattning som möjligt kommer en fullservice flyttfirma ostermalm att skicka någon till ditt hus för att göra en allmän inventering av vad som finns där. Planera på några dagar för detta, eftersom du förmodligen inte kommer att kunna få ett möte samma dag för genomgången. Själva genomgången bör ta ungefär en timme.

Packning och demontering av möbel. 

Att ha en handfull utbildade packare gör att dina tillhörigheter förbereds för transport betydligt snabbare än du skulle kunna göra på egen hand. Räkna med att ett hem med tre sovrum kommer att ta fullserviceflyttare cirka 2-3 timmar att packa ihop helt.

Lasta och lasta av. 

Att få allt på och av lastbilen är faktiskt en av de enklare uppgifterna som fullserviceflyttare tillhandahåller. Tillsammans bör lastning och lossning inte ta mer än en timme eller en och en halv timme.

Uppackning.

 Om du låter transportörerna packa upp åt dig kan du tilldela ungefär samma tid för uppackning som du gjorde för packning.

Du måste också ta hänsyn till tiden för transporten, som kommer att baseras på hur långt dina flyttare måste resa.

Hur man hittar en ansedd fullserviceflyttare

Vi gör det enkelt att hitta välrenommerade, försäkrade och bundna fullserviceflyttare att anställa för din nästa flytt. Skicka bara in dina flyttuppgifter på Fungerande Flytt   för en förhandsgranskad lista över licensierade och försäkrade flyttare som kan serva din flytt. Du får snabb tillgång till den information som är viktig, inklusive Better Business Bureau-betyg och användarbetyg.

Det är väldigt viktigt att kommunicera med flyttfirmor direkt så att du kan diskutera dina individuella behov och komma på den bästa planen för din kommande flytt. Välj tre eller fler företag som ser ut att kunna passa bra och ring dem för en diskussion om vad du letar efter och en allmän uppskattning (inte en sann uppskattning – det kommer att kräva ett hembesök).

Fullserviceflyttare är guldstandarden inom flytttjänster, och väl värda kostnaden om du har pengar att spendera. Om du vill göra så lite arbete som möjligt för din nästa flytt, börja göra din forskning om fullserviceflyttare i ditt område och hitta ett företag som erbjuder precis det du letar efter. Att välja ut de bästa flyttarna för jobbet kommer att vara det mest arbete du behöver lägga på din flytt, vilket inte låter så illa.

Hur man hittar en flyttfirma nära dig

Att hitta den bästa flyttfirman kan verka överväldigande eftersom det finns så många alternativ. Så här begränsar du sökningen:

Bestäm om du behöver lokala eller långväga flyttare

Det första du måste bestämma är hur långt dina ägodelar behöver resa. Lokala flyttfirmor hanterar flyttningar inom ett begränsat område - vanligtvis inom samma stad eller postnummer. Långdistansföretag kommer att transportera dina tillhörigheter var som helst i staten eller landet. Internationella flyttfirmor transporterar föremål till andra länder.

Få hänvisningar

Remisser är det bästa sättet att veterinära flyttfirmor. Du kan börja med onlinerecensioner, men muntliga hänvisningar från personer som du litar på är mycket mer tillförlitliga. Du kan också titta på recensioner på grannskapstavlor eller onlinegrupper. Var försiktig med överdrivna positiva recensioner eller orimligt negativa recensioner. Kolla också företagens GMB-betyg. När du har en kort lista över flyttar, ring dem för att ställa några frågor som hjälper dig att begränsa din sökning.

Få offerter från flera företag

Intervjua flera flyttare och få offerter. Fråga om företaget erbjuder skriftliga uppskattningar för sina kunder, inklusive potentiella tillägg och tjänster. Avgifterna bör tydligt anges i offerten. Många flyttfirmor ger kostnadsfria icke-bindande uppskattningar, vilket innebär att det uppskattade priset på din flytt kan komma att ändras. Om din flytt kräver mer arbetskraft eller om du har fler föremål än vad som ursprungligen beräknats, kan du sluta med att betala mer.

När ska man anlita en lokal flyttfirma

Lokala flyttfirmor är specialiserade på flyttningar inom ett enda geografiskt område, vanligtvis mindre än 50 miles eller inom samma stad. Om du bara har en liten mängd saker att flytta, kan ett DIY-alternativ passa bättre. Men att anlita en lokal flyttfirma kan vara rätt väg att gå om du har många föremål eller behöver arbetskraft för att hjälpa dig att bära och transportera dina föremål.


Inga kommentarer