Dis

New Article

Hur man fixar en sprucken skärm på din smartphone

 Få inte panik om din smartphones skärm är sprucken. Det finns några enkla steg du kan vidta för att lösa det här problemet. Använd först en hårtork för att värma upp telefonens plastkropp tills den expanderar. Använd sedan en platt skruvmejsel för att bända bort skärmen från telefonens kropp. Äntligen byter laga iPhone skärm ut den trasiga skärmen mot en ny och njut av din smartphone igen!

fix iPhone screen


Innehållsförteckning

  • 5 enkla steg för att laga din spruckna smartphone skärm
  • Följ dessa enkla steg så blir din spruckna telefonskärm så bra som ny på nolltid!

5 enkla steg för att laga din spruckna smartphone skärm

Om du vill hålla dina smartphones operativa och se bra ut, följ då dessa 5 enkla steg!

Skaffa rätt material

Om du funderar på att byta skärm iphone, kommer du att behöva rätt tillbehör. Du kan antingen köpa dem eller försöka hitta dem liggande runt ditt hus. Här är vad du behöver:

- En iPhone 5 eller 6

-En stjärnskruvmejsel

- Nyfikande verktyg (som en metallspudger eller gitarrspeltrum)

- En värmepistol (eller hårtork)

-Ny iPhone-skärm

När du har samlat allt ditt material är det dags att börja. Det första steget är att ta bort skruvarna på baksidan av din iPhone med en Phillips-skruvmejsel. Det finns sex skruvar totalt, så se till att hålla reda på dem! När alla är av, använd det nyfikna verktyget för att skilja bakpanelen från frontpanelen. Var försiktig så att du inte skadar någon av dem i processen.


Rengör skärmen

Det finns några saker du kan göra för att rengöra din telefonskärm och hålla den som ny. En är att använda en mikrofiberduk för att rengöra skärmen. En annan är att använda en utspädd vinägerlösning för att rengöra skärmen. Du kan också köpa skärmskydd att sätta på din telefonskärm för att skydda den från repor och andra skador.


Om din telefonskärm börjar bli suddig eller suddig kan det vara dags att byta skärm. G vle kan hjälpa dig med det genom att tillhandahålla kvalitets Skärmbyte Gävle för en mängd olika telefoner. Vi har skärmar för iPhones, Samsungs, LGs och mer. Vi har också ett brett urval av färger och stilar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta ersättningsskärmen för din telefon.


Samla dina verktyg

Om du är i behov av en iphone reparation stockholm finns det några saker du kan göra för att förbereda dig. Samla först dina verktyg. Du behöver en skruvmejsel som passar skruvarna på din iPhone, samt ett nyfiket verktyg. Om du inte har dessa verktyg liggande kan du köpa dem relativt billigt online eller i en lokal järnaffär.


När du har dina verktyg är det dags att påbörja reparationen. Om du inte är bekväm med att göra det själv, se till att hitta en ansedd tekniker som kan hjälpa till. De vanligaste iPhone-reparationerna är skärmbyten och batteribyten. Skärmbyten kan vara knepigt om du inte är bekant med processen, så se till att ta dig tid och följ instruktionerna noggrant.


Om din iPhone är batteridriven är byte av batteri en relativt enkel uppgift som de flesta kan göra själva.


Ta bort den gamla skärmen

Har du problem med din telefon? Är skärmen sprucken eller fungerar inte som den ska? I så fall kan det vara dags för en mobilreparation. Många är dock tveksamma till att gå den här vägen eftersom de tror att det blir för dyrt. I verkligheten kan dock mobilreparationer vara ganska överkomliga – och ibland till och med gratis.


Om du letar efter en kvalitets mobilreparation i gavle, behöver du inte leta längre än mobilreparation gavle. Vi är experter på att reparera alla typer av telefoner och surfplattor, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som garanterat uppfyller dina behov. Oavsett om du behöver en ny skärm eller bara ett enkelt batteribyte kan vi hjälpa dig.


Vi förstår att inte alla är bekanta med processen med mobilreparationer, varför vi alltid tar oss tid att förklara allt i detalj innan arbetet påbörjas.


Installera den nya skärmen

Om din iPhone-skärm är sprucken, laga iPhone gävle, behöver du inte byta ut hela enheten. Du kan själv installera en ny skärm och spara lite pengar. Allt du behöver är en skruvmejsel och lite tålamod. Processen är ganska enkel, men det kan vara svårt att få ut den gamla skärmen. Här är några tips som hjälper dig att komma igång:


1. Se till att din iPhone är avstängd innan du börjar.

2. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna i toppen och botten av telefonen.

3. Bänd försiktigt upp telefonen med en plastspudger eller gitarrhacka.

4. Ta försiktigt bort den gamla skärmen och koppla bort kablarna från den.

5. Anslut kablarna till den nya skärmen och sätt den på plats.


Följ dessa enkla steg så blir din spruckna telefonskärm så bra som ny på nolltid!

Sammanfattningsvis, följ dessa enkla steg så blir din spruckna telefonskärm så bra som ny på nolltid! Inte bara kommer din telefon att se ut och kännas lika bra som ny, utan du kommer också att spara pengarna du skulle ha spenderat på en ny telefon. Så vad väntar du på? Kom igång idag!


Inga kommentarer