Dis

New Article

Självständigt Ventilationssystem

Abstrakt

 Ett system inkluderar ett intag, ett avgasrör och ett justerbart styrelement. Intaget är för att ta in luft, utloppet är för att avlufta och det justerbara styrelementet är placerat för att rikta frånluften mot intaget. En annan aspekt är ett system som inkluderar en källa till förorenad luft och ett luftreningssystem. Luftreningssystemet inkluderar ett intag, ett utblås och ett styrelement. Intaget är till för att ta in förorenad luft och frånluften är till för frånluft. Styrelementet är till för att rikta luft från utblåset mot intaget för att tillhandahålla en luftskärm för att hålla den förorenade luften i närheten av intaget.

ventilationssystem


FÄLT

Denna patentansökan avser generellt ett återcirkulerande, fristående ventilationssystem. Närmare bestämt avser den recirkulerande ventilationssystem för kommersiella elektriska matlagnings- och uppvärmningsapparater med bänkskivor.

BAKGRUND

Fasta byggnadsventilationssystem för installation över grupper av matlagningsutrustning har krävt ventilationskanaler som sträcker sig till utsidan av byggnaden, ofta med kanalsystemet som sträcker sig genom flera våningar. Dessutom har dessa system krävt tillsats- eller returluft som leds tillbaka till de ventilerade områdena. Sådana system krävde avsevärda kostnader och har varit komplicerade att installera och underhålla i byggnader.

I vissa fall har liten elektrisk matlagningsutrustning placerats bort från köksutrymmena och har inte ventilerats. I dessa fall skapas ytterligare brandrisk eller att fukt, värme, rök, lukt eller fetthaltig luft förorenar luften och skapar ett ohälsosamt eller obekvämt tillstånd för arbetare eller kunder. Ett komplicerat tillstånd när lokal ventilationsutrustning har använts i sådana situationer har varit att vindar eller luftkonditionering orsakar luftrörelser som kan störa infångningen av förorenad luft som genereras av matlagningsapparaten och låta röken, partiklarna, värmen och fettet förorenas. luft som ska släppas ut i rummet.

Ett bättre sätt att ventilera en enskild matlagningsutrustning har blivit önskvärt, och denna lösning tillhandahålls av följande beskrivning.

SAMMANFATTNING

En aspekt av föreliggande patentansökan är ett system som inkluderar ett intag, ett utlopp och ett justerbart styrelement. Intaget är för att ta in luft, utloppet är för att avlufta och det justerbara styrelementet är placerat för att rikta frånluften mot intaget.

En annan aspekt är ett system som inkluderar en källa till förorenad luft och ett luftreningssystem. Luftreningssystemet inkluderar ett intag, ett utblås och ett styrelement. Intaget är till för att ta in förorenad luft och frånluften är till för frånluft. Styrelementet är till för att rikta luft från utblåset mot intaget för att tillhandahålla en luftskärm för att hålla den förorenade luften i närheten av intaget.

En annan aspekt är ett system som inkluderar en apparat och ett Mekanisk frånluft cirkulerande ventilationssystem. Apparaten producerar förorenad luft. Det fristående recirkulerande ventilationssystemet tar in den förorenade luften, filtrerar den förorenade luften och släpper ut luft som har avlägsnats föroreningar.

En annan aspekt är ett system som inkluderar ett flertal infångningshuvar och en huvstödjande enhet. Var och en av flertalet infångningshuvar har en huvdel och en anslutningsdel. Anslutningsdelen är för anslutning till den huvstödjande enheten. Den huvstödjande enheten kan anslutas till bara en av flertalet infångningshuvar åt gången. Huvpartierna hos flertalet infångningshuvar har olika former. Anslutningsdelarna hos flertalet infångningshuvar är identiska så vilken som helst av flertalet infångningshuvar kan anslutas till den huvstödjande enheten.

En annan aspekt är ett system som inkluderar ett cirkulerande ventilationssystem med en luftridå.


Inga kommentarer