Dis

New Article

Fungerar vaginal rejuvenation?

 När kvinnor åldras, blir också deras mest intima delar. Produktionen av östrogen saktar ner när åldringsprocessen fortskrider, vilket leder till förtunnade slidväggar, vävnadsinflammation och brist på naturlig smörjning. Även om dessa förändringar oftast är förknippade med klimakteriet, kan de också före det, som ett resultat av flera graviditeter och på grund av vissa medicinska tillstånd. Ingen ser fram emot att ta itu med dessa obekväma och obekväma symtom. Lyckligtvis finns det flera alternativ att välja mellan när det kommer till Vaginal rejuvenation Stockholm. För kvinnor som letar efter en icke-invasiv, effektiv procedur är V-Lase Laser Vaginal Rejuvenation det perfekta valet.

rejuvenation


Vad är Laser Vaginal Rejuvenation med V-Lase?

När vävnader åldras förlorar de den elasticitet som de en gång hade. V-Lase är en icke-kirurgisk vaginal laserprocedur som används för att föryngra vaginalkanalen. V-Lase återställer ungdomlig tjocklek och fukt till vävnaderna. Det kan minska vaginal torrhet, vaginal atrofi och milt ofrivilligt blåsläckage. Som ett resultat leder det också till förbättrad sexuell upplevelse för många kvinnor.

Kandidater för Laser Vaginal Rejuvenation

Varje kvinna som vill förbättra funktionaliteten och känslan av hennes mest intima delar är en bra kandidat för denna procedur. Perfekta kandidater för V-Lase är de som:

  • Har en förlust av vaginal täthet efter förlossningen eller med åldern
  • Lider av vaginal atrofi eller torrhet
  • Lider av blåsläckage när de skrattar eller springer
  • Känn dig inte som sig själv efter klimakteriet när det gäller sexuell tillfredsställelse

För patienter som genomgår  labiaplastik är V-Lase en mycket kompletterande procedur som kan ge maximalt resultat.

Vad kan laser vaginal föryngring behandla?

Medical laser vaginal rejuvenation behandling kan behandla:

  • Smärta och missnöje under samlag
  • Brist på naturlig smörjning
  • Brist på känsel under samlag
  • Vaginal inflammation
  • Blåsläckage från ansträngningsurininkontinens

Om du är redo att schemalägga proceduren eller vill ha en konsultation, sms:a vår personal på 010-777 11 00

Hur fungerar V-Lase Vaginal Rejuvenation?

V-Lase är en icke-invasiv, icke-ablativ procedur som använder kontrollerad laseruppvärmning för att stimulera produktionen av kollagen och en ny blodtillförsel för att förbättra tjockleken och elasticiteten till slidväggen. Den genererade laserstrålen sänds ut i ett pulserat mönster som inte orsakar skada på den ytliga slidväggen. Denna laserstråle arbetar för att främja tillväxten av elastinfibrer och kollagen i de djupa lagren av slidväggen. Som ett resultat av detta ger behandlingen lindring från smärtsamt samlag på grund av vaginal torrhet.

Hur lång tid tar V-Lase-proceduren?

Hela mötet bör ta cirka 30 minuter. Före V-Lase-behandlingen är det  enda kravet en normal bäckenundersökning under det senaste året med din OB/GYN.

Resultat för V-Lase Vaginal Rejuvenation

Beroende på patienten kan resultat märkas omedelbart efter den andra behandlingen inom två veckor. De bästa resultaten märks inom 3-6 månader efter behandlingen.

Laser Vaginal Rejuvenation Recovery

V-Lase är ett smärtfritt polikliniskt ingrepp utan stillestånd. Patienter kan omedelbart återgå till sina normala aktiviteter utan blödning och utan medicinering.

När kan jag ha sex efter min V-Lase-behandling?

Det rekommenderas att patienter tar flera dagar för att läka. Behandlingsområdet kan initialt kännas känsligt vid samlag, men detta är att förvänta sig. Om du upplever smärta eller obehag under sex under en vecka efter ingreppet, var noga med att kontakta din läkare.

Är icke-kirurgisk vaginal föryngring smärtsam?

V-Lase är en icke-kirurgisk behandling som inte kräver någon anestesi eller medicinering. De flesta kvinnor känner ingen smärta under eller efter behandlingen men kan kanske känna lite värme under behandlingen.


Inga kommentarer